/  Vizitka  /  O podjetju  /  Reference  /  Pogoji uporabe spletnega mesta  /  Pravilnik o zasebnosti  /  Piškotki

Format Storitve d.o.o.

V svojih začetkih, pred več kot 15-imi leti, smo se ukvarjali izključno z popravilom vozil na servisih. Vsa leta smo se srečevali z logističnimi težavami zavarovalnic in zavarovancev ter z dragim najemom prostora za servis. Naše podjetje je ves čas stremelo k temu, da zavarovalnici olajšamo delo zaradi razpršenosti storitev, njenim zavarovancem pa zagotovimo celovit servis njihovega vozila.

Prvi koraki so bili najemanje samostojnih hal ali večjih delavnic, kjer smo centralizirali popravila. Nato smo svojo dejavnost razširili tudi na dobavo poškodovanih rezervnih delov vozil, kasneje pa dodali še ličarsko storitev prek podizvajalca. Z zavarovalnico Triglav smo podpisali pogodbo za cenitev vozil pri množičnih škodah.

Na poti našega razvoja smo se naučili, kako postati učinkoviti in logistično hitri. Naše podjetje ponuja sistemske rešitve. Storitve smo v zadnjih letih nadgradili še z asistenco STEKLA ter asistenco DOM.

Vizija podjetja je vsestranska pomoč zavarovancem, da jim v najkrajšem času zagotovimo sanacijo nastale škode. Na voljo smo jim, ko to najbolj potrebujejo. Širok nabor preverjenih izvajalcev s hitrimi in kakovostnimi rešitvami zagotavljamo tudi zavarovalnici kot našemu poslovnemu partnerju.

Odlikujejo nas prijaznost, učinkovita logistika in sistemske rešitve.


 

Ostanite v stiku z nami

Najdete nas

Tržaška cesta 27/A, 1370 Logatec

Pokličite nas

+386 51 359 832
ponedeljek - petek 8:00 - 15:00

Smo partnerji slovenskim zavarovalnicam