/  Dom  /  Asistenca stekla  /  Asistenca dom

Asistenca stekla

Asistenca stekla je projekt podjetja Format Storitve d.o.o., pri katerem preko zavarovalnice strankam saniramo poškodovana stavbna stekla. Vsaka zavarovalnica strankam nudi zavarovanje stavbnih stekel v svojih paketih zavarovanj, ki pa se med seboj razlikujejo. Naša asistenca stekla zajema vse sanacije poškodovanih stavbnih stekel kot so: okna, vrata, steklene mize, vitrine, nadstreški, tuš kabine, letni vrtovi in podobno.

Najpogosteje saniramo poškodbe oken in poškodbe steklenih notranjih vrat. Pri poškodbah oken gre najpogosteje za pok enega od stekel.

Stranka, ki na asistenčni center zavarovalnice prijavi poškodbo stekla, se najpogosteje sooča s pomankanjem časa za iskanje primernega izvajalca. Ker ji pri prijavi asistenti ponudijo takojšnjo in celostno rešitev, se stranke za tovrstni način sanacije tudi največkrat odločijo. Sistem ponujene rešitve je še razmeroma mlad, izvajamo se ga od leta 2011.

Stranka, ki na svojem objektu opazi lom stekla, najprej pokliče asistenčni center svoje zavarovalnice ali poda klasično prijavo o poškodbi. Prijava škode ali asistenčni zahtevek zavarovalnica prek asistenčnega portala pošlje našemu podjetju. Stranko še v istem dnevu prijave pokličemo ter se z njo dogovorimo za termin ogleda poškodbe. Pri samem ogledu naredimo tudi oceno škode in jo posredujemo zavarovalnici. Najpogosteje stranki poškodbo loma stekla uredimo že v  5-tih dneh po prijavi. Izjema so vlomi v hiše, pri katerih je okno običajno razbito v celoti. V teh primerih strankam še isti dan uredimo začasno zasteklitev z različnimi materiali, v naslednjih dneh pa izvedemo še zamenjavo stekla.

Ostanite v stiku z nami

Najdete nas

Tržaška cesta 27/A, 1370 Logatec

Pokličite nas

+386 51 359 832
ponedeljek - petek 8:00 - 15:00

Smo partnerji slovenskim zavarovalnicam