/  Vozila  /  Toča  /  Parkirišče  /  Sneg  /  Svetovanje  /  Cenitve

Parkirišča

Poškodbe avtomobila na parkirišču so pogostejše, kot si mislite. Za škodo na parkiriščih smo lahko odgovorni sami, lahko pa nam jo povzroči nekdo drug. Ni nujno, da nam poškodbe na parkiranem avtomobilu vselej povzroči drugo vozilo, na parkiriščih pred nakupovalnimi središči so pogoste tudi odrgnine in udrtine avtomobilske pločevine zaradi nakupovalnega vozička ali kolesa. Vsekakor si najprej čas vzemimo za fotografiranje poškodb nastale škode ter za svetovanje zavarovalniškega cenilca.Popravila avta zaradi poškodb na parkirišču
Poškodovano (opraskano ali udrto) avtomobilsko pločevino je najpreprosteje popraviti s tako imenovanim hladnim popravilom – številni ga imenujejo vakuumsko popravilo, a v resnici ne gre za to. Postopek je takšen, da se najprej odstrani strop v kabini vozila, nato pa se poškodovane dele z notranje strani zgladi s posebnim orodjem tako, da se pločevina vrne v prvotni položaj. Z zunanje strani streho osvetlimo še s posebno lučjo, s čimer preverimo, ali je površina resnično ravna in če je potrebno, ponovno odpravimo morebitne napake.

Lakiranje običajno ni potrebno
Postopek hladnega ravnanja je tako učinkovit, da nadaljnje kitanje na površini avtomobila ni potrebno in če je ob poškodbi lak ostal cel, tudi lakiranje ne.

Pokličite nas ali nam pišite:
info@format-storitve.si

Ostanite v stiku z nami

Najdete nas

Tržaška cesta 27/A, 1370 Logatec

Pokličite nas

+386 51 359 832
ponedeljek - petek 8:00 - 15:00

Smo partnerji slovenskim zavarovalnicam